Rólunk

Vállalkozásunk 2012-ben LÉPSZ Computer néven kezdte meg szolgáltatói és kereskedelmi tevékenységét. 2015 óta adminisztratív okokból a vállalkozás Alisca Computer néven folytatta tevékenységét. Az akkor egyszemélyes vállalkozás mára több fős csapattá nőtte ki magát a felhasználói megrendelések és szolgáltatások bővülése miatt.

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy az Ön által behozott eszközét kifogástalan minőségben, rövid határidővel, versenyképes áron meg tudja javítani.

Éppen ezért úgy végezzük a munkánkat, ahogyan azt mi is elvárnánk másoktól: magas szakmai színvonalon, precízen, lelkiismeretesen, az adott határidő betartásával.

Sikerünk és elismertségünk egyik alappillére, hogy ügyfeleinknek olyan szolgáltatást, megoldást kínálunk informatikai problémáira, melyre valóban szükségük van.

Ügyfeleink visszajelzése alapján úgy érezzük, jó úton vagyunk afelé, hogy a régió egyik ismert és elismert szervize lehessünk.

Mindezek mellett a Dél-Dunántúli régióban egyre több számítástechnikai üzlet/szolgáltató választ minket állandó szervizpartnerének, amire szintén büszkék vagyunk.

 

Szolgáltatásaink