Szerviz vállalási és garanciális feltételek

1. A szerviz kötelezettségei
– Az eszköz javítása a megrendelő kérései alapján történik. Amennyiben további hibák merülnek fel a javítás során, erről a szerviz értesíti önt.
– A szerviz vállalja, hogy az eszköz javítását 10 munkanapon belül elvégzi. Ez alól kivétel, ha alkatrészhiány merül fel.
– Külön szolgáltatás keretein belül kérhető elsőbbségi javítás, melyben szerviz garantálja azt, hogy a javítást 2 munkanapon belül megkezdi. Ezen szolgáltatás felára a teljes munkadíj + 50%-a.  Amennyiben nem készül el határidőre az eszköz akár a szerviz hibájából, akár alkatrészhiány végett, akkor a felár nem kerül érvényesítésre!


2. A megrendelő kötelezettségei

– A megrendelő köteles tájékoztatni a szervizt az eszköz hibáiról, irányt adva a szerviznek a javítás megkezdésére.  További hibák esetén a szerviz tájékoztatja a megrendelőt, és eldöntheti, hogy kéri-e a javítást!
– A megrendelő köteles a javított eszközt átvenni és a javítás költségét megtéríteni! Amennyiben 30 napig nem jelentkezik, akkor 100 Ft/nap tárolási díjat érvényesítünk. Amennyiben a megrendelő az értesítéstől számított 90 napig nem veszi át az eszközt, úgy a szerviz azonnali hatállyal környezetvédelmi okokból selejtezi. Ezek után a szerviz sem az eszközért, sem a rajta tárolt adatokért, sem az anyagi kárért felelősséget nem vállal.
– A megrendelő köteles gondoskodni adatai biztonságáról. Ebben a szerviz külön szolgáltatás keretein belül is tud segítséget nyújtani


3. Fizetési feltételek

– Áraink minden esetben bruttóban értendők, melyek tartalmazzák a 27%-os ÁFÁT.
– A fizetés történhet készpénzzel illetve előre utalással.


4. Egyéb

– A szerviz nem felel adatvesztéssel, vagy adatsérüléssel okozott károkért, továbbá közvetett vagy következményi károkért, elmaradt haszonért. A szerviz abban az esetben sem vállalja a felelősséget, ha ez egyértelműen az elvégzett javításra visszavezethető okból következik be.
– A szervizelt eszközön az esetleges gyártói jótállás elvesztésre kerülhet. Ez végett a szerviz semmilyen felelősséget nem vállal.
– A szerviz nyilatkozik arról, hogy a megadott személyes adatait, valamint a javításra leadott eszközön található adatokat bizalmasan kezeli, semmilyen célból harmadik fél számára nem adja át!
– A szerviz további állagromlásért, illetve technológiai tulajdonságból fakadó nagyobb mértékű meghibásodásért semmilyen felelősséget nem vállal.