Villanyszerelés

Házat építesz? Felújítasz? Romokban a villamos hálózatod? Vagy még nincs is? Mi segítünk rendbe rakni vagy kiépíteni!

2019 márciusától vállaljuk új villamos hálózatok kiépítését régi hálózatok teljes körű felújítását, EPH csomópontok kiépítését, szerelvények, lámpatestek cseréjét, épületelosztók korszerűsítését, villamos eszközök üzembe helyezését, villanybojlerek javítását, felújítását.

Miért fontos, hogy rendben legyen a villamos hálózatod?

Az elmúlt évtizedekben nagyot fejlődött a világ, melynek következtében egyre több és több elektromos eszközt használunk. A több évtizeddel ez előtt épült házak villamos hálózata nem erre a felhasználásra lett tervezve. Gondoljunk csak bele: nagyszüleink vagy szüleink legnagyobb fogyasztója a rakétaporszívó volt, ezen felül működött pár izzó esetleg egy rádió, vagy ha nagy királyok voltak, akkor egy televízió. 😀 Ehhez képest napjainkban szinte minden elektromos árammal működik. A TV, a hűtőszekrény, a mikró, a tűzhely, a hajvasaló, a laptop, a telefontöltő meg a minden is! 😀 Ez tök jó, ugyanis ezek az eszközök értünk vannak, az életünket egyszerűsítik, vagy a komfortunkat növelik. A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb régi építésű ingatlanban még mindig a régi szabványok szerint méretezett hálózatok vannak, melyek képtelenek kiszolgálni ezeket a fogyasztási igényeket. Mindamellett ezek a régi hálózatok felvetnek érintésvédelmi és tűzvédelmi problémákat/aggályokat is. Ez azzal magyarázható, hogy az állandó túlterhelés miatt a vezetékek szigetelési képessége jelentősen megromlik. Ehhez még hozzájön egy meglazult kötés, vagy egy hibás szerelvény, és már meg is van a baj. Szerencsés esetben, ha a tulajdonos időben észreveszi, akkor komoly kár nélkül, ha nem, akkor sajnos az egész ingatlan a tűz martalékává tud válni. Mit gondolsz? Megéri ezzel játszani? Szerintünk nem!

Mi a megoldás?

Elsősorban fel kell mérni, mint a meglévő hálózatot, mint pedig a te fogyasztási és felhasználási igényeidet. Ehhez mérten kell a hálózatot vagy bővíteni, vagy pedig a régit megszüntetni és egy teljesen új hálózatot üzembe helyezni. Igen, tudjuk, hogy ezek költséges „mulatságok”, azt viszont figyelembe kell venni, hogy ezek a felújítások nem 1-2 évre szólnak, hanem a következő évtizedekre megoldja a villamossággal kapcsolatos problémáidat. Ezen felül nem egy időzített bombán ülsz, ami bármikor „robbanhat”.

Miért válassz bennünket?

+ Mert szakmailag felkészült csapat áll rendelkezésedre
+ Mert nem végzünk félmunkát
+ Mert a szabványok betartása mellett figyelembe vesszük a trendeket, a praktikumot és a te igényeidet is
+ Mert törekszünk a legjobb beszállítóktól beszerezni a szükséges eszközöket/anyagokat azért, hogy magas minőséget tudjuk biztosítani jó ár/érték arányban
+ Mert munkánkra és a munkaterületre egyaránt igényesek vagyunk
+ Mert munkáinkra garanciát vállalunk
+ Mert a felújítást el tudod számolni lakáscélú megtakarításból is
+ Mert határidőre dolgozunk, hogy ne csússzanak további munkafolyamatok

Fontos tudni, hogy minden munkánkat előzetes állapotfelmérés, helyszíni szemle és árajánlat előz meg a meglepetések minimalizálása végett!

További részletekért, vagy ajánlatért keress bennünket bizalommal!

KAPCSOLAT